PLANLAGTE AKTIVITETER
& SAMLINGER

Eggdagen 2025
Verdens eggdag er en årlig begivenhet som feires den andre fredagen i oktober. Hvordan markerer du dagen?

Kvalifisering ASKO Servering Norgescup for kokk- og servitørlærlinger 2025
Kvalifisering på Strinda vgs 17.–18. oktober. Norges viktigste konkurransearena for lærlinger – veien til finalehelgen i Stavanger og Nordisk mesterskap. Påmeldingsfrist 1. september.

Kokkens Dag 2025
20. oktober feirer vi Kokkens dag – en global hyllest til alle kokker. Fra institusjonene til gourmetkjøkkenet: kokkene skaper matglede, helse og stolthet.









Lutefisksesongen er i gang!
Onsdag 1. oktober starter lutefisksesongen! En ekte norsk høsttradisjon som varer helt frem til jul – med smak, samvær og gode historier.

Epledagen – En frisk feiring av norske epler
Den siste tirsdagen i september feirer vi Epledagen! Nyt smaken av norske epler – friske, søte og fulle av tradisjon.

Fårikålens Festdag 2025
Den siste torsdagen i september markerer vi Fårikålens Festdag. Nyt smaken av norsk høsttradisjon og bli med på å hedre vår kjære nasjonalrett.

Årets Kokk 2025 – Heia Team Sundset!
Vi gleder oss til å heie frem Team Sundset fra Trondheim! Kandidat Eli Anne Rosvold Sundset, sammen med commis Ivar Follinglo Moe og coach Mette Beate Julius, står klare til å vise hva de kan i Norges mest prestisjefylte kokkekonkurranse. Arrangementet er gratis for bransjen og streames via Nordic Food Life.

Medlemsmøte Ørland
Opplev hvordan måltid og beredskap henger sammen. Omvisning på beredskapskjøkken og samtaler om kokkens rolle i samfunnets beredskap. Avreise fra Trondheim kl. 16.20, retur ca. 21.00.

Påmeldingsfrist: Kvalifisering ASKO Servering Norgescup for kokk- og servitørlærlinger 2025
Kvalifisering på Strinda vgs 17.–18. oktober. Norges viktigste konkurransearena for lærlinger – veien til finalehelgen i Stavanger og Nordisk mesterskap. Påmeldingsfrist 1. september.
