Tilbake til alle arrangementer

Kvalifisering ASKO Servering Norgescup for kokk- og servitørlærlinger 2025


ASKO Servering Norgescup for kokk- og servitørlærlinger 2025

Sted: Strinda videregående skole – Kvalifisering

Om konkurransen

I snart 40 år har Norgescup vært Norges viktigste konkurransearena – og det største utstillingsvinduet – for fremtidens faglærte kokker og servitører. Her får lærlinger vise frem ferdigheter foran NKLs brede nettverk i mat- og måltidsbransjen.

Konkurransen engasjerer hvert år mer enn 200 lærlinger og deres lærebedrifter, og har som mål å styrke fagkompetansen i Norge. Vinnerne av Norgescup kvalifiserer seg til Nordisk konkurranse for lærlinger.

Hvordan fungerer konkurransen?

  • Høsten 2025 arrangeres kvalifiseringskonkurranser i NKLs foreninger over hele landet.

  • Vinnerlagene går videre til finalehelgen i Stavanger.

  • NKLs 23 foreninger oppfordres til å stille med lag. Foreninger med over 12 påmeldte lag til lokal konkurranse kan stille med to lag i semifinalene.

  • Hvert lag består av to lærlinger og én lagleder.

  • Oppgavene er utviklet for å utfordre lærlingene i tråd med læreplanen for VG3, og bidra til faglig utvikling på høyt nivå.

Kvalifiseringskonkurranse i Trondheim

  • Sted: Strinda videregående skole

  • Semifinaler: Fredag 17. oktober (dagtid)

  • Finale: Lørdag 18. oktober (dagtid, sammen med servitørlærlinger)

  • Påmeldingsfrist: Mandag 1. september 2025

  • Påmelding: Klikk her for påmelding

  • Send kopi av godkjent lærekontrakt til: smgrh@online.no

NB! Lærekontrakten må være gyldig til minst juni 2026 da eventuelle vinnere går videre til Nordisk mesterskap.

Praktisk informasjon

Deltakeravgift:

Kr 4 000,- pr. lag (to lærlinger fra samme bedrift)

Kr 2 000,- pr. deltaker (dersom laget består av lærlinger fra to ulike bedrifter)

Giro sendes etter påmelding og må være betalt før konkurransen.

NB! Lagleder må være tilknyttet NKL og ha betalt medlemskap:

Bli medlem her

Kontakt

Veronica Antonsen
E-post: veronicaantonsen@hotmail.com
Mobil: 905 27 962

Velkommen!

Forrige
Forrige
11. oktober

Eggdagen 2025

Neste
Neste
20. oktober

Kokkens Dag 2025