ASKO Servering Norgescup for kokk- og servitørlærlinger 2025
Sted: Strinda videregående skole – Kvalifisering
Om konkurransen
I snart 40 år har Norgescup vært Norges viktigste konkurransearena – og det største utstillingsvinduet – for fremtidens faglærte kokker og servitører. Her får lærlinger vise frem ferdigheter foran NKLs brede nettverk i mat- og måltidsbransjen.
Konkurransen engasjerer hvert år mer enn 200 lærlinger og deres lærebedrifter, og har som mål å styrke fagkompetansen i Norge. Vinnerne av Norgescup kvalifiserer seg til Nordisk konkurranse for lærlinger.
Hvordan fungerer konkurransen?
Høsten 2025 arrangeres kvalifiseringskonkurranser i NKLs foreninger over hele landet.
Vinnerlagene går videre til finalehelgen i Stavanger.
NKLs 23 foreninger oppfordres til å stille med lag. Foreninger med over 12 påmeldte lag til lokal konkurranse kan stille med to lag i semifinalene.
Hvert lag består av to lærlinger og én lagleder.
Oppgavene er utviklet for å utfordre lærlingene i tråd med læreplanen for VG3, og bidra til faglig utvikling på høyt nivå.
Kvalifiseringskonkurranse i Trondheim
Sted: Strinda videregående skole
Semifinaler: Fredag 17. oktober (dagtid)
Finale: Lørdag 18. oktober (dagtid, sammen med servitørlærlinger)
Påmeldingsfrist: Mandag 1. september 2025
Påmelding: Klikk her for påmelding
Send kopi av godkjent lærekontrakt til: smgrh@online.no
NB! Lærekontrakten må være gyldig til minst juni 2026 da eventuelle vinnere går videre til Nordisk mesterskap.
Praktisk informasjon
Deltakeravgift:
Kr 4 000,- pr. lag (to lærlinger fra samme bedrift)
Kr 2 000,- pr. deltaker (dersom laget består av lærlinger fra to ulike bedrifter)
Giro sendes etter påmelding og må være betalt før konkurransen.
NB! Lagleder må være tilknyttet NKL og ha betalt medlemskap:
Kontakt
Veronica Antonsen
E-post: veronicaantonsen@hotmail.com
Mobil: 905 27 962