BLI MEDLEM I NKL TRONDHEIM
Et fellesskap for faglærte kokker, med lidenskap for mat, fag og framtiden.
Hva betyr det å være NKL-medlem?
Bli en del av Norges sterkeste kokkefellesskap. Er du faglært kokk og ønsker faglig påfyll, sosialt samhold og nye muligheter i bransjen?
Som medlem i Norske Kokkers Landsforening Trondheim blir du en del av et nasjonalt og internasjonalt nettverk som jobber for å fremme kokkefaget, utvikle bransjen og løfte den norske kokkekulturen.
NKL Trondheim gir deg en arena for utvikling, inspirasjon og stolthet. Her møter du likesinnede fagfolk, bygger nettverk og får mulighet til å påvirke fremtidens mat- og måltidsbransje.
NKL Trondheim er én av 23 foreninger under Norske Kokkers Landsforening, tilknyttet både Nordisk Kjøkkenchefs Federation og den globale organisasjonen WACS – World Association of Chefs Societies. Medlemskapet gir deg tilgang til hele det nasjonale og internasjonale kokkemiljøet.
Medlemsfordeler
-
FAGLIG UTVIKLING OG INSPIRASJON
-
KONKURRANSE-MULIGHETER
Mulighet til å delta i konkurranser – fra Norgescup til OL og VM.
-
SAMLINGER OG REISER
Tilgang til medlemsmøter, fagsamlinger og reiser i kulinarisk regi. Sosiale samlinger og kollegialt samhold.
-
FESTIVALER OG ARRANGEMENTER
Deltakelse i nasjonale og lokale matfestivaler og arrangementer.
-
DOMMERKURS
Mulighet til å ta dommerkurs og bidra som fagperson i bransjen.
-
NYHETSBREV
Eksklusive nyhetsbrev og informasjon direkte til deg.
-
PARTNERPROGRAM
Tilgang til NKLs Partnerprogram og samarbeidsaktører.
-
FELLESSKAP
Medlemskapet gir deg tilgang til hele det nasjonale og internasjonale kokkemiljøet.
Hvem kan bli medlem?
Kokker eller konditorer med fagbrev kan bli medlem av NKL Trondheim.
Medlemskap og priser
Ordinært medlem: kr 1 100,- per år
Junior (t.o.m. 25 år) / Senior (f.o.m. året fyller 68 år): kr 300,- per år
Kontingenten faktureres årlig 1. februar, eller ved innmelding etter 1. februar, påfølgende 1. juli.
Meld deg inn i NKL Trondheim og bli med på å løfte kokkefaget i Norge!
Ønsker du å vite mer om
NKL Trondheim?
Vi ønsker gjerne å komme i kontakt med flere samarbeidspartnere og medlemmer.