
23. – 24. september 2026, Trondheim (Trygg/Lade-hallen)
Velkommen til
MENY 2026
Møtestedet for mat- og måltidsbransjen
To inspirerende messedager fylt med nyheter, trender, konkurranser og relasjoner – midt i matnasjonen Trondheim!
Opplev fagets ypperste med NM i Kokkekunst og NM Servitørfag!
Åpningstider
Onsdag 23. september kl. 10:00 – 17:00
Torsdag 24. september kl. 10:00 – 16:30
(Alkoholavdeling åpner kl. 11:00 begge dager)
Det er gratis inngang, men alle besøkende må være forhåndspåmeldt.
Vi ønsker nok en gang velkommen til stor fagmesse for storhusholdning i flotte lokaler på Lade!
MENY-messa er en samlende arena for alle aktører i mat- og måltidsbransjen. Her møter du beslutningstakere, ny teknologi, bærekraftige løsninger og ekte fagfolk – samlet i en pulserende møteplass med konkurranser, inspirasjon og gode smaker.
Høydepunkter:
Norgesmesterskap i kokkekunst og servitørfag
Lokalmat fra hele Trøndelag
Trender innen storhusholdning, restaurant og servering
NM-bankett og faglig nettverk
Meny-messen er en arena for hele storhusholdnings-bransjen – her finner du alt i fra store landsdekkende leverandører til småskala lokalmat-produsenter.
Konkurranser i verdensklassen
NM i Kokkekunst og NM i Servitør arrangeres under Meny-messen og samler landets fremste talenter i sine fag. Det vil bli finaler 23. og 24. september hvor vi møter 12 finalister i kokkekunst og 6 finalister i servitør.
Konkurransene er publikumsvennlige og foregår på messegulvet med egne tribuner. NKL Trondheim står som arrangør for NKL sentralt og vil gjøre sitt ytterste for vellykkede konkurranser. Vinneren mottar Hans Majestet Kongepokal og vil automatisk kvalifisere seg som deltaker til det norske uttak Årets Kokk – Bocuse D`or.
En møteplass for bransjefolk
De besøkende består blant annet av innehavere, daglig ledere, driftsledere, kjøkkensjefer, restaurantsjefer, hovmestere, kokker, kantinebestyrere, hotellsjefer, husøkonomer fra institusjoner, serverings- og overnattingsbedrifter og mange andre matinteresserte.
Arrangementet er åpen for alle besøkende og er gratis mot påmelding som gir gratisbillett.
Still ut på Norges viktigste møteplass for matfolk
Har du produkter eller tjenester til mat- og serveringsbransjen? MENY-messa er stedet å bygge relasjoner og vise frem nyheter. Vi ønsker aktører innen alt fra mat og utstyr til teknologi og dekorasjon.
Utstillingskategorier inkluderer:
Mat, drikke, lokalmat og økologisk
Kjøkkenutstyr, møbler, interiør og servering
Digitale systemer, kassesystemer og betalingsløsninger
Bekledning, hygiene og emballasje
Underholdning og dekorasjon
og mange fler!
Praktisk info
Åpningstider:
Onsdag 23. september kl. 10 – 17
Torsdag 24. september kl. 10 – 16:30
(Alkoholavdeling åpner kl. 11.00 begge dager)
Sted:
Trygg/Lade-hallen, Trondheim
Påmelding:
Besøkende: Gratisbillett
Utstillere: Standplass
Arrangementet er åpen for alle besøkende og er gratis mot påmelding som gir gratisbillett.


















































Norske Kokkers Landsforening og NKL Trondheim står bak messen som gir en unik mulighet til å oppdatere deg, bygge nettverk og se/smake på de siste nyhetene på markedet.
Vi har en egen alkoholavdeling, og du kan få med deg de spennende konkurransene NM i kokkekunst og NM for servitører.
Teknisk arrangør er Messeselskapet AS.