Velkommen til MENY-messa og NM i kokkekunst og servitør!
To inspirerende messedager fylt med nyheter, trender, konkurranser og relasjoner – midt i matnasjonen Trondheim!
Foto: Amanda Sotberg
Foto: Sven-Erik Knoff
Åpningstider
Onsdag 23. september kl. 10:00 – 17:00
Torsdag 24. september kl. 10:00 – 16:30
(Alkoholavdeling åpner kl. 11:00 begge dager)
Det er gratis inngang, men alle besøkende må være forhåndspåmeldt.
Vi ønsker nok en gang velkommen til stor fagmesse for storhusholdning i flotte lokaler på Lade!
Om MENY
MENY-messa er en samlende arena for alle aktører i mat- og måltidsbransjen. Her møter du beslutningstakere, ny teknologi, bærekraftige løsninger og ekte fagfolk – samlet i en pulserende møteplass med konkurranser, inspirasjon og gode smaker.
Høydepunkter:
Norgesmesterskap i kokkekunst og servitørfag
Lokalmat fra hele Trøndelag
Trender innen storhusholdning, restaurant og servering
NM-bankett og faglig nettverk
Velkommen!