Vi heier på Team Sundset i Årets Kokk 2025!
Team Sundset. Foto: BERRE
Tirsdag 23. september samles Norges fremste kokker i Stavanger Konserthus for å konkurrere om den gjeve tittelen Årets Kokk 2025 – og vi er stolte av å ha et sterkt lag fra Trondheim i konkurransen: Team Sundset!
Møt Team Sundset
Kandidat: Eli Anne Rosvold Sundset
Sous chef på Tollbua i Trondheim, med en stor lidenskap for norske mattradisjoner og seterdrift. Eli Anne brenner for bærekraftig bruk av hele råvaren og elsker å formidle kokkefaget.
Commis: Ivar Follinglo Moe
Et ungt stortalent som startet karrieren i oppvasken som 14-åring. Han har nylig vært junior sous chef på Fagn og var også Eli Annes makker da de vant Årets unge kokk 2023, der han ble kåret til Beste Commis.
Coach: Mette Beate Julius
Kjøkkensjef og medeier på Le Bistro i Trondheim, med erfaring fra anerkjente restauranter som Maaemo og Ylajali. Mette Beate har et sterkt engasjement for bærekraft, sanking og formidling – og dyrker egne råvarer i «farmorhagen».
Dette er et lag med kompetanse, kreativitet og en enorm lidenskap for faget – og vi gleder oss til å heie dem frem!
Om Årets Kokk
Konkurransen avgjør hvem som blir Norges kandidat til Bocuse d’Or 2027, verdens mest prestisjefylte kokkekonkurranse. Dagen byr på mer enn bare konkurranse:
Mattorg i foajeen – med 20 lokale produsenter fra Rogaland
Spennende masterclasses
Etterfest med artister og DJs
Når: Tirsdag 23. september
Hvor: Stavanger Konserthus
Pris: Gratis for bransjen (hent fribillett med kode tomat)
Konkurransen streames via Nordic Food Life.
Bli med på sidearrangementene!
Allerede 21.–22. september arrangeres Get Together og besøk til Klostergarden – en unik mulighet til å knytte nettverk og oppleve ekte matglede i Rogaland. Påmelding innen 2. september.
👉 Les mer og sikre deg plass her: https://bocusedornorge.no/praktisk-info-arets-kokk-2025/