Veien til Stavanger – ASKO Servering Norgescup for kokk- og servitørlærlinger 2025
I snart 40 år har Norgescup vært den viktigste arenaen for kokk- og servitørlærlinger i Norge. Nå starter veien mot finalehelgen i Stavanger, der landets beste lag skal kjempe om tittelen – og muligheten til å representere Norge i Nordisk mesterskap.
Hvorfor Norgescup betyr så mye
Konkurransen er mer enn en prestisjetung tittel. Den er en plattform for læring, nettverk og faglig utvikling, hvor fremtidens kokker og servitører får vise sitt talent foran bransjens ledende fagfolk. Årlig engasjerer ASKO Servering Norgescup over 200 lærlinger og deres lærebedrifter, og setter standarden for hva som kreves i fremtidens mat- og måltidsbransje.
Kvalifisering i Trondheim – Strinda videregående skole
For å nå Stavanger må man først vinne i egen region. NKL Trondheim inviterer til kvalifiseringskonkurranse 17.–18. oktober på Strinda videregående skole:
Semifinaler: Fredag 17. oktober (dagtid)
Finale: Lørdag 18. oktober (dagtid, sammen med servitørlærlinger)
Påmeldingsfrist: 1. september 2025
Krav til deltakelse:
Lærekontrakten må være gyldig til minst juni 2026
Send kopi av lærekontrakt til smgrh@online.no
Lagleder må være tilknyttet NKL og ha betalt medlemskap
Praktisk informasjon
Deltakeravgift:
Kr 4 000,- per lag (to lærlinger fra samme bedrift)
Kr 2 000,- per deltaker (ved to ulike bedrifter på samme lag)
Faktura sendes etter påmelding og må være betalt før konkurransen.
Hva står på spill?
Dette er ikke bare en konkurranse, det er en mulighet til å løfte frem fagkompetanse, bygge nettverk og vise at vi har verdens beste lærlinger. Vinnerlaget fra kvalifiseringen går videre til ASKO Servering Norgescup i Stavanger, Norges største konkurransearena for kokk- og servitørlærlinger.
Kontakt for spørsmål
Veronica Antonsen
E-post: veronicaantonsen@hotmail.com
Mobil: 905 27 962