Trondheim vertskap for NM i Kokkekunst 2026
- Pressemelding -
NKL Trondheim har gleden av å kunngjøre at Norgesmesterskapet i kokkekunst og servitørfag 2026 arrangeres i Trondheim 23.–24. september 2026.
Trygg/Lade-hallen fylles med konkurranser, utstillere og bransjens fremste fagfolk når NKL Trondheim i samarbeid med NKL sentralt igjen arrangerer NM under MENY-messa.
Chef Håvard Onsøyen og medhjelper Josefine Arnesen vinnere av NM i kokkekunst 2024. Birk Torp vinner av NM i servitørfag 2024. (Foto: Amanda Sotberg)
Stor fagmesse for storhusholdning - MENY-messen
Norske Kokkers Landsforening / NKL Trondheim står bak messen som gir det en unik mulighet til å oppdatere deg, bygge nettverk og se/smake på de siste nyhetene på markedet. Meny 2026 er en arena for hele storhusholdningsbransjen – her finner du alt i fra store landsdekkende leverandører til småskala lokalmatprodusenter. Vi har en egen alkoholavdeling, og du kan få med deg de spennende konkurransene NM i kokkekunst og NM for servitører.
Norgesmesterskapene i kokkekunst og servitørfag
NM i Kokkekunst og NM i Servitør arrangeres igjen under Menymessen. Det vil bli finaler 23. og 24. september hvor vi møter 12 finalister i kokkekunst og 6 finalister i servitør. NKL Trondheim står som arrangør for NKL sentralt og vil gjøre sitt ytterste for vellykkede konkurranser – NM i Kokkekunst vil tradisjon tro sette sitt preg på Trondheim hele NM uka og arrangeres i år for 33. gang.
Svein-Magnus Gjønvik under NM i kokkekunst 2024. (Foto: Amanda Sotberg)
«Vi er stolte over å få vise frem faget vårt i hjertet av matregionen Trøndelag», sier NM-leder Svein Magnus Gjønvik.
Åpent for alle og gratis inngang
NM er åpent for publikum, og finalistene konkurrerer om Kongepokalen og videre plass til "Årets Kokk”. Hent gratisbillett og se mer informasjon under MENY-messas egne sider.